MERSİN / MUT - Mut Şehit Sedat Damburacı İlkokulu

Mut Şehit Sedat Damburacı İlkokulu

Adres
DEVECİ MAH. TEMEL EĞİTİM SK. MUT ŞEHIT SEDAT DAMBURACI ILK VE ORTA OKULU BLOK NO: 2 MUT / MERSİN
Vizyon
Sürekli gelişime inanan, okuyan, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, bilgili, becerili, kendine güvenen bireylerin yetiştiği; bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı; çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan; çevrenin eğitim, bilim ve kültür merkezi olan; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliği ile çevrede, ilimizde, bölgemizde ve ülkemizde örnek bir ‘‘model okul’’ olmaktır.
Misyon
Misyonumuz: Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda çağdaş, demokratik, yenilikçi, saygılı ve hoşgörülü bireyler yetiştirmek; eğitim ve öğretim programını bireysel farklılıklar ve çevre faktörlerini de göz önünde tutup sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayarak yeteneklerin gelişmesine ortam hazırlamak, irdeleyen, sorgulayan topluma karşı sorumlu bir insan yetiştirmek için çalışmak temel görevimizdir.
Öğretim Şekli :Normal-Gündüz
Ulaşım servislerle veya yaya olarak yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Deveci Mahallesinde bulunmaktadır. Mut Özdemirler Çok Programlı Lisesi ile komşudur.