MERSİN / MUT - Mut Şehit Sedat Damburacı İlkokulu

10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ KUTLANDI

Kas

Okulumuz 4. sınıflarımızın açtığı Kültürün İzinde Mersin” sergisi büyük beğeni topladı.

Ekm

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, 100 yıl öncesinde büyük bir özveriyle ilan edip bizlere emanet ettiği  cumhuriyet, 100. yılında muhteşem etkinliklerle ilçe stadında kutlandı.

Ekm

Çizgilerle renkleri birleştirip tasarımda buluşturduk.

Ekm

Okulumuz 2-A sınıfı öğrencileri kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi .

Ekm

Mikroskop ile Gözlem Yaptık.

Ekm

3-A Sınıfı  Dünyanın  Katmanlarını Öğreniyor.

Ekm

Okulumuzda afet risklerinin azaltılması  kapsamında deprem tatbikatı yapıldı.

Ekm

Öğrencilerimiz Gençlik Merkezini Ziyaret Etti.

Ekm

Okulumuzun dışı ve içi  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkısıyla boyandı ve yenilendi.

Ekm

Okulumuz 2-A, 3-A ve 3-B sınıfları, öğretmenleri Seyfettin ÖGER, Kamil ÇOPUR, İsmail ÖNCEL ve okul aile başkanımız Ali PEHLİVAN eşliğinde Mut Belediyesini ziyaret ettiler ve Mut belediye Başkanı Volkan Şeker' den belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Ekm

Okulumuz 2-A, 3-A ve 3-B sınıfları, öğretmenleri Seyfettin ÖGER, Kamil ÇOPUR ve İsmail ÖNCEL eşliğinde Mut Kalesi, Laal Paşa Camisi, Çınaraltı  ve Taşhan gibi önemli tarihi mekanları ziyaret ettiler. Öğrenciler hem tarihi yerleri gezdiler hem de eğlendiler.

Eyl

2022 – 2023 Eğitim Öğretim Yılı'na "Merhaba" diyerek başlayan okulumuzda ilköğretim haftası kutlamaları coşkuyla kutlandı. Okul bahçesinde düzenlenen törene sabahın erken saatinde okula gelen öğrenciler ilk günün heyecanını yaşadı. İlk defa törene katılan anasınıfı ve birinci sınıf öğrencileri heyecanlarını gizleyemediler.

Eyl

Okulumuzda 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı 12 Eylül Pazartesi sabahı ilk zilin çalmasıyla başladı.

Eyl

Mut belediyesi tarafından okulumuzun bahçesine temizlik ve yıkama çalışması yapıldı. Yapılan çalışma için belediyemize teşekkür ederiz.