MERSİN / MUT - Mut Şehit Sedat Damburacı İlkokulu

Eyl

Okulumuzda anasınıfı ve ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için düzenlenen uyum eğitimleri, velilere yönelik gerçekleştirilen seminerlerle başladı. Okula başlamanın mutluluğunu yaşayan minikler, öğretmenleri eşliğinde eğitim görecekleri sınıflara girdi. Veliler ise okul-aile iş birliğinin artırılması amacıyla bu yıl ilk defa düzenlenen uygulama kapsamında bilgilendirildi.

Haz

6 Eylül 2021 tarihinde başlayan 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı tüm okullarda  olduğu gibi okulumuzda da karnelerin dağıtımı ile son buldu ve yaz tatili başladı.

2021-2022 eğitim ve öğretim yılının  sona ermesiyle okulumuzda velilerimizin katılımıyla  karne dağıtım töreni düzenlendi ve öğrencilerimiz karnelerini aldı. Dereceye giren başarılı öğrencilerimiz ise  okul müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.

Okul müdürümüz  İmren ARI öğrencilere karnelerini verirken yaz tatili boyunca dinlenmenin yanında bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Bütün öğrencilerimize, velilerimize  ve öğretmenlerimize sağlıklı ,huzurlu bir tatil diliyoruz.

Bu arada 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı 12 Eylül 2022 tarihinde başlayacak.

May

Törende dereceye giren öğrecimizi ve öğretmeni Eray GÜNGÖR öğretmenimizi kutluyor ,başarılarının devamını diliyoruz.

May

Temel eğitimde 10.000 okul projesinin "Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın" etkinliği kapsamında öğrencilerimiz Mut Belediyesi sinema salonunda ücretsiz sinema filmi izlediler.

May

Okulumuz öğretmen ve çalışanları Silifke Stadyumunda gerçekleşen 10000 Okul Projesi kapsamında Team Building Öğretmenler Arası Takım Oyunları Bölge müsabakasına katılmıştır.